CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 24, 2012

minat + bakat + kerja = ISTANA BAMBU


WELCOME TO RESTORAN ISTANA BAMBU!!! 

di sinilah tempat aku mengasah bakat menari aku, meluangkan masa bersama ahli keluarga Sanggar Mustika, dan juga mencari rezeki.

dari kiri: amie, abg pkyn, adam, abg bard, nabila, ain(aku) dan elmey.
tiada dalam gambar: ratna, kak safiah @ anis aiman dan abg shahrul @ shasha

First Of All, thanks to my beloved brother ever, abg Pkyn. dari awal masuk maktab, dialah yang mengajar saya menari. dari kayu keras, menjadi dahan lembut. tQ sbb memberi kpercayaan kat saya dari awal TaSeK ditubuhkan sehinggalah sekarang. kerana adanya kepercayaan itulah, saya berada bersama Sanggar Mustika sekarang. :)
tQ kat Amie, sebab selalu menghiburkan suasana. first kenal, nampak pendiam. bile dah kenal, tpksa tarik balik gelaran pendiam tu. heee :P hehe thanks jugak sebab sudi drive dari maktab g studio n istana bambu. Myvi biru tu la satu2nya kenderaan utk g kerja. huhu.. tq ssgt..
tQ abg Bard, sbb boleh mempercayai saya walaupun saya tidak boleh menari pada mulanya. namun, setelah diasahkan bagaikan pisau di batu asah, akhirnya boleh juga saya menari walaupun kurang posture. :)

thanks to Adam, sebab menyokong dan membantu saya ketika awal2 bersama Sanggar Mustika. tQ jugak sebab Adam dapat buat abg Bard percaya kat Ain. ;)
thanks to Kak Elmey, sbb teruskan perjuangan join Sanggar Mustika. nasib baik abg Bard pandai pujuk dia aritu. thanks jugak sbb byk ajar saya ttg make up. heeee saya pandai make up sudaa ;)
tq Nabila n Ratna. even korg muda dari saya, tp saya hormat korg sbb korg lebih pandai menari dr saya. then, korg byk beri tunjuk ajar kt saya. tq!! :)
4 kak Anis n Abg Shahrul, thanks sebab telah menyerikan penari2 dgn gelak tawa dan senyuman. :)


kepada encik Amri, tq sbb beri kepercayaan  kt Sanggar Mustika :) 
pekerja Istana Bambu juga x ktinggalan. tq sbb sudi tolong, dalam penyediaan makanan dsb. 
saya syg korg sume.... tq sume.. :)


kepada semua pembaca blog saya, datang2lah ke Restoran Istana Bambu. kami, Sanggar Mustika akan perform tarian yang mewakili negara kita, Malaysia pada setiap malam Ahad, Selasa dan Rabu pada pukul 8.30 - 9.00 dan 9.30 - 10.00.

suasana yang santai (ala-ala bali)

makanan yang menyelerakan... yum2..

dikelilingi sawah padi yang menghijau..

suasana malam yang romantis

0 comments:

Post a Comment